0
  • winkelwagen
  •  €0,00
  • Verzendkosten
  •  €5,60

Zakelijke klant
Elektronikring 1
Plaats

Telefoon: +49 (0)4422 955-333
mail: info@reichelt.de
www.reichelt.de
Kom op elk moment thuis en voel je goed. Wees onderweg en weet dat alles in uw huis is zoals het hoort. Dit is heel eenvoudig mogelijk - met de individuele radiogebaseerde slimme thuisoplossing HomePilot®. Of het nu gaat om privacy en zonwering of om verlichting, voor meer veiligheid of het in- en uitschakelen van elektrische apparaten, voor een efficiëntere verwarming of het optimale ruimteklimaat, alleen in huis of ook op het terras en in de tuin: Kies uw individuele totaaloplossing in intelligente interactie of begin klein en breid uw huisautomatisering stap voor stap uit.

Alle RADEMACHER draadloze producten kunnen via HomePilot® worden aangestuurd - automatisch of handmatig en in verbinding met uw internetrouter vanaf elke plek ter wereld via een gratis Smart Home-app. De persoonlijke instellingen worden opgeslagen in RADEMACHER HomePilot® en blijven dus veilig binnen uw eigen vier muren.

Maak uw rolluiken SMART!

De Rolltube buismotoren van Rademacher zijn de ideale aandrijvingen voor de automatisering van rolluiken. Op dit gebied biedt Rademacher de juiste motor voor elke behoefte: mechanisch, elektronisch of radiogestuurd. De uniforme organisatie van de motorkoppen, in combinatie met de verschillende kliklagers, maakt de montage in bijna alle rolwerkplaatsen mogelijk. Vertaald met www.DeepL.com/Translator
reichelt printfooter