0
  • winkelwagen
  •  €0,00
  • Verzendkosten
  •  €5,60
Actuele catalogus 06.1|2014<br />
<span style=font-weight: normal;font-size: 10px;padding-left:20px>(bij deze bestelling meesturen)</span>reichelt Magazin
Veilig en milieubewust inkopen

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van uw gegevens.

reichelt certificate

Wereldwijde
verzending

meer ►

Zakelijke klant
Elektronikring 1
Plaats

Telefoon: +49 (0)4422 955-333
mail: info@reichelt.de
www.reichelt.de


Raspberry Pi - de compacte alleskunner

De Raspberry Pi heeft zich met verkoopcijfers in de miljoenen sinds de eerste publicatie begin 2012 tot de wereldwijd meest populaire computer op een enkele printplaat ontwikkeld. De toepassingsmogelijkheden zijn zo veelsoortig dat veel Raspberry Pi-gebruikers niet maar een, maar meteen meerdere thuis hebben.

Zo kan de compacte "alleskunner" als HD-mediaplayer met externe harde schijf voor de thuisbios of als internetradio met display worden gebruikt. Hij kan ook worden ingezet als webcam-server voor camerabewaking met livestream naar de mobiele telefoon, voor thuisautomatisering, zoals bijv. de regeling van verwarming of verlichting, als eenvoudige WiFi-printerserver of als minicomputer voor het algemene surfen op het internet.

U ziet het, de kleine duizendpoot kan niet alleen veel, maar is bovendien ook nog heel goedkoop en juist dat is een grote plus. U hoeft zelfs niet eens gek te zijn op programmeren, want u kunt ook gewoon aan de hand van aanwijzingen op forums of in boeken programmeren, of heel gemakkelijk een kant-en-klaar image op de Raspberry Pi installeren - durf het gewoon!

Meer dan 250 accessoires van A van adapter tot Z van zigbee

In ons met de hand uitgezochte assortiment vindt u alles wat u voor uw toekomstige Raspberry Pi-project nodig hebt. Van lcd´s, camera’s, USV´s of uitbreidingsborden via sensoren, zoals bijv. temperatuur-, acceleratie-, gas- of vochtsensoren tot aan behuizingen, hoogwaardige geluidskaarten, relaisbesturingen of interfaces, zoals Bluetooth, WiFi, NFC en RFID. Maar ook nog veel meer, natuurlijk tegen top-prijzen, en dat allemaal van bekende fabrikanten, zoals bv. Raspberry Pi, Adafruit, HiFiBerry, Joy-IT, Seeed, Max2Play, Pi-Top, enz.
Raspberry Pi 3 A+, 4x 1,4 GHz, 512 MB RAM, WLAN, BT

Ontdek het reichelt-magazine

Informatie en inspiratie voor beginners, gevorderden & professionals. Ontdek techniek-nieuws, spannende projecten en profiteer van onze tips & how-to´s.

  • 100% mobiel te gebruiken - ook met tablet of smartphone altijd up-to-date
  • 100% gratis - alle informatie direct toegankelijk, geen abonnement, geen registratie
  • 100% reichelt - - geen banner-reclame, fabrikantonafhankelijk - van alles het beste

Ontdek de mogelijkheden met de Raspberry Pi

Met onze how-to´s over het thema computers met een enkele printplaat, vooral over de Raspberry Pi, herkent u snel de oneindige mogelijkheden met de kleine krachtpatser. Bijvoorbeeld:

  • Maak uw huis slim met de Raspberry Pi - eerste stappen
  • Adblocker voor het totale netwerk dankzij Raspberry Pi
  • Een echt retrogaming-gevoel met de RPi door RetroPi in de NESPi Case.

en nog veel meer!

Een overzicht van onze fabrikanten

reichelt printfooter