Bent u hier voor het eerst? Nu registreren!
Wachtwoord vergeten?


De Raspberry Pi heeft zich met verkoopcijfers in de miljoenen sinds de eerste publicatie begin 2012 tot de wereldwijd meest populaire computer op een enkele printplaat ontwikkeld. De toepassingsmogelijkheden zijn zo veelsoortig dat veel Raspberry Pi-gebruikers niet maar een, maar meteen meerdere thuis hebben.

Zo kan de compacte "alleskunner" als HD-mediaplayer met externe harde schijf voor de thuisbios of als internetradio met display worden gebruikt. Hij kan ook worden ingezet als webcam-server voor camerabewaking met livestream naar de mobiele telefoon, voor thuisautomatisering, zoals bijv. de regeling van verwarming of verlichting, als eenvoudige WiFi-printerserver of als minicomputer voor het algemene surfen op het internet.

U ziet het, de kleine duizendpoot kan niet alleen veel, maar is bovendien ook nog heel goedkoop en juist dat is een grote plus. U hoeft zelfs niet eens gek te zijn op programmeren, want u kunt ook gewoon aan de hand van aanwijzingen op forums of in boeken programmeren, of heel gemakkelijk een kant-en-klaar image op de Raspberry Pi installeren - durf het gewoon!

Raspberry Pi Boards
Raspberry Pi Bundles

Meer dan 1.000 accessoires van A van adapter tot Z van zigbee

In ons met de hand uitgezochte assortiment vindt u alles wat u voor uw toekomstige Raspberry Pi-project nodig hebt. Van lcd´s, camera’s, USV´s of uitbreidingsborden via sensoren, zoals bijv. temperatuur-, acceleratie-, gas- of vochtsensoren tot aan behuizingen, hoogwaardige geluidskaarten, relaisbesturingen of interfaces, zoals Bluetooth, WiFi, NFC en RFID. Maar ook nog veel meer, natuurlijk tegen top-prijzen, en dat allemaal van bekende fabrikanten, zoals bv. Raspberry Pi, Adafruit, HiFiBerry, Joy-IT, Seeed, Max2Play, Pi-Top, enz.

Een overzicht van onze fabrikanten