0
  • winkelwagen
  •  €0,00
  • Verzendkosten
  •  €5,60
Actuele catalogus 06.1|2014<br />
<span style=font-weight: normal;font-size: 10px;padding-left:20px>(bij deze bestelling meesturen)</span>reichelt Magazin
Veilig en milieubewust inkopen

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van uw gegevens.

reichelt certificate

Wereldwijde
verzending

meer ►

Zakelijke klant
Elektronikring 1
Plaats

Telefoon: +49 (0)4422 955-333
mail: info@reichelt.de
www.reichelt.de


Multifunctionele alleskunner

Een multimeter bij de hand hebben is altijd een goed idee. Of dit nu is voor eenvoudige spanningsmetingen aan het stopcontact tijdens renovatiewerken, voor het dagelijkse gebruik in de elektrotechniek of voor ingewikkelde meetvereisten in de industriesector. Bij reichelt vindt u precies die multimeter die u nodig hebt om te voldoen aan uw vereisten en om nieuwe uitdagingen te overwinnen. Ons assortiment gaat van beginnersapparaten voor in de broekzak tot professionele high-end multimeters met innovatie functies. Daarbij hebt u de keuze uit onze topmerken zoals UNI-Trend, PeakTech, Amprobe en Fluke.
256,44


FLUKE 175

Meet dubbel zo snel
als andere multimeters!

Met zijn hoge nauwkeurigheid, zijn indrukwekkende prestatie-eigenschappen, zijn gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid zet de Fluke 175 nieuwe maatstaven op het gebied van universele multimeters.

  • Echte effectieve meting
    van spanning en stroom
  • 0,1 % grondnauwkeurigheid
  • Resolutie met 6 000 tellingen

De bestseller onder onze FLUKE TRMS-multimeters:


Contactloze stroom- en spanningsmeter

FLUKE T6-elektrotester met FieldSense-technologie

U kunt spanning voortaan op precies dezelfde wijze als stroom meten, zonder contact te maken tussen kabels onder stroom en meetkabels.

De FieldSense-technologie maakt contactloze wisselspanning-, wisselstroom- en frequentiemetingen mogelijk voor kabels met een doorsnee tot 120 mm².

Meer informatie over FieldSense-technologie vindt u in het reichelt-magazine

NU LEZEN!

60,96


Bestseller onder onze UNI-Trend-multimeters:

106,97


PEAKTECH 3445

Meetprojecten aanmaken en documenteren!

Met de software voor Android-smartphones kunnen meetprojecten aangemaakt en gedocumenteerd worden. Ter documentatie wordt gebruik gemaakt van een realtime verloopcurve die automatisch op het apparaat geschaald wordt om een goed afleesbare weergave te garanderen. Als alternatief kunnen de meetwaarden in tabelvorm worden weergegeven en staan er meerdere modi zoals HOLD, MAX/MIN, REL, PEAK en RANGE ter beschikking. Na de meting kunnen de gegevens op de smartphone worden opgeslagen of per e-mail als CSV-bestand worden verzonden.

(geleverd zonder smartphone)Bestseller onder onze PEAKTECH-multimeters:

72,70


AMPROBE AM-510

Multimeter met contactloze spanningsdetector

Met dit apparaat wordt het nauwkeurig lokaliseren van kabels en het vinden van mogelijke kabelbreuken in open kabels kinderspel: de innovatieve NCV-functie (Non Contact Voltage Tester) levert in de kortste tijd een optische of akoestische spanningsweergave.

(geleverd zonder installatiemateriaal/gereedschap)


Bestseller onder onze AMPROBE-multimeter:

reichelt printfooter