0
  • winkelwagen
  •  €0,00
  • Verzendkosten
  •  €5,60
Actuele catalogus 06.1|2014<br />
<span style=font-weight: normal;font-size: 10px;padding-left:20px>(bij deze bestelling meesturen)</span>reichelt Magazin
Veilig en milieubewust inkopen

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van uw gegevens.

reichelt certificate

Wereldwijde
verzending

meer ►

Zakelijke klant
Elektronikring 1
Plaats

Telefoon: +49 (0)4422 955-333
mail: info@reichelt.de
www.reichelt.de


De nieuwe generatie Smart Home

Het Homematic IP-assortiment bestaat uit producten op het gebied van binnenklimaat, veiligheid, licht en zonweringen een groot aantal accessoires. De apparaten voor het regelen van het binnenklimaat bieden een op de behoefte afgestemde regeling van de radiatoren in het hele huis op verdiepingsniveau en maken hierdoor een besparing op de energiekosten tot 30 % mogelijk, ook een efficiënte regeling van de vloerverwarming kan met Homematic IP-producten worden gerealiseerd. Door de veiligsheidscomponenten blijft geen beweging ongezien, ramen en deuren geven een signaal af zodra deze worden geopend en een blik op de app is voldoende om te zien dat thuis alles in orde is. Een verhoogd comfort bieden de schakel- en dimactuatoren voor het regelen van het licht en producten voor automatisering van rolluiken en jaloezieën. Alle Homematic IP-apparaten voor merkschakelaars kunnen probleemloos met behulp van adapters in het bestaande ontwerp van de schakelaars worden geïntegreerd.

Intelligente & veilige bediening via de app


Intuïtief wordt het systeem b>via een gratis smartphone-app (iOS en Android) ingesteld en vervolgens comfortabel via de app, afstandsbediening of de wandschakelaar bediend.
Voor de configuratie van de afzonderlijke apparaten zorgt de Homematic IP Cloud-service die uitsluitend op Duitse servers wordt uitgevoerd en zodoende zowel onder Europese als ook Duitse richtlijnen m.b.t. gegevensbescherming valt. Alle in de Homematic IP Cloud opgeslagen gegevens zijn bovendien vollediganoniem, d.w.z. dat hieruit geen conclusies kunnen worden getrokken m.b.t. de identiteit van de gebruiker en het individuele gebruikersgedrag. De totale communicatie tussen access point ..., cloud en app vindt bovendien gecodeerd plaats. Omdat noch tijdens, noch na de installatie van de app privégegevens, zoals ongeveer naam, e-mailadres of mobiel nummer worden aangegeven, blijft ook hier de anonimiteit voor 100 % gewaarborgd..

Dankzij de radiocommunicatie van de apparaten kan dit thuis heel gemakkelijk nog worden gedaan. Gecommuniceerd wordt op 868 MHz via het robuuste en betrouwbare Homematic IP-radioprotocol. Storingen door WiFi, Bluetooth of andere radiostandaarden op de 2,4 GHz-band zijn daardoor uitgesloten.

Stuur uw HomematicIP gewoon met uw stem aan!

De spraaksturing voor het bedienen van apparaten of apps wordt steeds populairder. De integratie van een compatibele luidspreker met geïntegreerde spraakassistentie, zoals bijvoorbeeld Amazon Echo of Google Home, biedt juist op het gebied van Smart Home de mogelijkheid van een gemakkelijke besturing van een groot aantal Homematic IP-apparaten en functies via spraakopdrachten. Het gebruik van spraaksturing werkt heel simpel in combinatie met het Homematic IP Access Point en de huidige versie van de gratis smartphone app (Android en iOS). Nu al kunnen onder andere functies, zoals het regelen van de verwarming, het inschakelen en dimmen van verlichting alsmede het activeren en deactiveren van de eco-modus via spraakopdrachten worden aangestuurd. De aansturing van het huis door onbevoegden wordt door veiligheidsfeatures van de oplossing effectief tegengegaan.

Spraaksturing met Amazon Alexa

Met de spraakgestuurde luidsprekers Amazon Echo en Amazon Echo Dot kunnen nu veel verschillende functies van Homematic IP worden aangestuurd. Naast het regelen van verlichting en verwarming, die ook in groepen mogelijk is, kunnen bijvoorbeeld ook rolluiken open en dicht worden gedaan. Spraakopdrachten, zoals "Alexa, zet de badkamer op 22 graden" of "Alexa, zet woonkamerlamp op 50 procent" verhogen zo het wooncomfort aanzienlijk. De basisconfiguratie vindt plaats via de inrichting van een Amazon-account alsmede via de installatie van de Amazon Alexa-app en het gratis Homematic IP Skills voor Alexa.

Spraaksturing met Google Assistant

De spraaksturing via Google kan via de spraakgestuurde luidspreker Google Home of ook direct via de smartphone app Google Assistant worden gebruikt. Nu al zijn spraakopdrachten, zoals "Ok Google, zet de badkamer op 25 graden" of "Ok Google, zet de leeslamp aan" mogelijk. De continue uitbreiding van de beschikbare scenario´s wordt ook voor de Google-spraakassistent nagestreefd. Hiervoor wordt voornamelijk ook de Duitse spraakherkenning van Google Assistant nog uitgebreid. De basisconfiguratie vindt plaats via de inrichting van een Google-account en de installatie van de Google Home-app alsmede het activeren van de beschikbare Homematic IP-dienst.
reichelt printfooter