0
  • winkelwagen
  •  €0,00
  • Verzendkosten
  •  €5,60
Actuele catalogus 06.1|2014<br />
<span style=font-weight: normal;font-size: 10px;padding-left:20px>(bij deze bestelling meesturen)</span>reichelt Magazin
Veilig en milieubewust inkopen

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van uw gegevens.

reichelt certificate

Wereldwijde
verzending

meer ►

Zakelijke klant
Elektronikring 1
Plaats

Telefoon: +49 (0)4422 955-333
mail: info@reichelt.de
www.reichelt.de


Dit nieuwe, sterke merk staat voor goede kwaliteit, lage prijzen en betrouwbaarheid.

Toegesneden op het professionele gebruik voldoen de producten precies aan de eisen in het aankoopmanagement alsmede aan de behoeften van technisch zeer ervaren gebruikers en ingenieurs in de elektrotechniek. Het brede assortiment bestaat momenteel uit connectoren, weerstanden, zekeringen, kabels en leidingen alsmede lege behuizing. Er komen voortdurend nieuwe onderdelen alsmede componenten uit de ORR en automatisering bij. Bezoek regelmatig de reichelt online-shop en ontdek de nieuwste producten van RND cable, RND components, RND connect, RND lab of RND Power.

RND cable:

Het merk RND cable biedt u kwaliteitskabels en kabelstrengen van de meest gebruikte types en kleuren. Wij hebben naast voedingskabels, besturingskabels en kabelaccessoires ook kabelslangen en kabelbinders. De kabels worden door onze leverancier in Europa uitvoerig conform de Euro-normen getest en op RoHS- en REACh-compatibiliteit gecontroleerd.

RND components:

De producten van het merk RND components bestaan uit elektronische componenten alsmede elektromechanische onderdelen, behuizingen, zekeringen tot aan assortimenten en sets die u bij de ontwikkeling alsmede het onderhoud van elektronische schakelkringen, besturingen en installaties zullen helpen om de kosten in de hand te houden zonder aan kwaliteit in te boeten.

RND connect:

Onder het merk RND Connect vindt u een grote keuze aan stekkers en connectoren, adereindhulzen, klemmenlijsten, kabelschoenen, krimpaansluitingen alsmede stroomverdelers. RND connect staat voor kwalitatief goede verbindingsoplossingen voor een goede prijs.

RND lab:

RND lab bestaat uit een steeds breder wordend assortiment met mechanische en elektrische gereedschappen en apparaten die u bij het werk in het laboratorium, in de werkplaats of in het veld zullen ondersteunen zonder daarbij een te groot gat te slaan in uw beurs. RND lab-apparaten zijn conform de meest recente EU richtlijnen gekeurd om ervoor te zorgen dat deze aan alle wettelijke eisen voldoen.

RND power:

Het nieuwe merk RND power zal een steeds breder wordend assortiment van batterijen, voedingsstekkers en omvormers omvatten. Ook deze apparaten worden conform de meest recente standaarden getest om de compatibiliteit met de op de Europese markt heersende richtlijnen te kunnen garanderen.

reichelt printfooter