0
  • winkelwagen
  •  €0,00
  • Verzendkosten
  •  €5,60
Actuele catalogus 06.1|2014<br />
<span style=font-weight: normal;font-size: 10px;padding-left:20px>(bij deze bestelling meesturen)</span>reichelt Magazin
Veilig en milieubewust inkopen

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van uw gegevens.

reichelt certificate

Wereldwijde
verzending

meer ►

Zakelijke klant
Elektronikring 1
Plaats

Telefoon: +49 (0)4422 955-333
mail: info@reichelt.de
www.reichelt.de


Annuleringsrecht voor privéklanten


U hebt het recht om binnen veertien dagen zonder opgave van redenen deze overeenkomst te annuleren. De annuleringstermijn bedraagt veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste artikelen in bezit heeft genomen. Om uw recht op annulering uit te oefenen, moet u ons:
reichelt elektronik GmbH & Co. KG
Elektronikring 1
26452 Sande
Fax: +49 (0)4422-955-211
Tel.: +49 (0)4422 955- 421
E-mail: widerruf@reichelt.de

met een eenduidige verklaring (bijv. met een per post verzonden brief, fax of e-mail) informeren over uw beslissing om deze overeenkomst in te trekken. U kunt daarvoor het bijgevoegde voorbeeldformulier voor annulering gebruiken, maar dat is niet verplicht.
Om de annuleringsperiode te garanderen, is het voldoende dat u uw mededeling over het uitoefenen van uw recht op annulering voor het einde van de annuleringstermijn doorgeeft.
Gevolgen van annuleren
Als u deze overeenkomst annuleert, dienen wij u alle betalingen, die we van u hebben ontvangen, inclusief de verzendkosten (met uitzondering van extra kosten die het gevolg zijn omdat u een andere soort levering hebt gekozen dan de door ons aangeboden voordeligste standaardlevering) terug te betalen, direct en uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag waarop het bericht over uw annulering van deze overeenkomst bij ons is aangekomen.
Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde betalingsmiddel dat u bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, behalve wanneer met u uitdrukkelijk iets anders is overeengekomen. In geen geval worden u vanwege deze terugbetaling kosten in rekening gebracht.
We kunnen terugbetaling weigeren tot we de goederen weer hebben terugontvangen of totdat u ons een bewijs hebt overgedragen dat u de goederen hebt teruggezonden, afhankelijk welke van de twee eerder is.
U dient de goederen zonder vertraging en in elk geval uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag waarop u ons de annulering van deze overeenkomst hebt gemeld, aan ons terug te sturen of te overhandigen.
De periode is gegarandeerd als u de goederen voor afloop van de periode van veertien dagen opstuurt.
Binnen Duitsland dragen wij de kosten van de retournering van de artikelen bij gebruik van de bij de zending bijgesloten retoursticker. Buiten Duitsland worden de kosten bepaald door land- en gewichtsafhankelijke retourkosten; deze kunt u inzien onder shippingcosts.reichelt.com.

U bent alleen verantwoordelijk voor eventueel waardeverlies van de goederen als dit waardeverlies is terug te voeren op een voor controle van de staat, eigenschappen en werking van de goederen onnodige omgang van uw kant.

Opmerking over het niet-bestaan van het annuleringsrecht

Het annuleringsrecht bestaat niet bij overeenkomsten op afstand voor het leveren van geluids- of videopnames of computersoftware in een verzegelde verpakking, als de verzegeling na de bezorging is verwijderd.

-> Annuleringsformulier als PDF-bestand downloaden


reichelt printfooter