Anzeige der VerfŘgbarkeit und Lieferzeit


Met onze beschikbaarheidsweergave willen wij u de grootst mogelijke zekerheid bij uw levering- en opdrachtplanning bieden. Wij doen onze uiterste best door optimalisering van alle betrokken processen de levertijdopgave constant te controleren.
Toch kan het bij wijze van uitzondering voorkomen dat de leveringsstatus niet correct wordt weergegeven. De mogelijke oorzaken, zoals verkeerde voorraadhoeveelheden, uitstel en onvoldoende levering van de kant van de fabrikant en aan het weer gerelateerde vertragingen en verlies, kunnen wij vaak niet toereikend be´nvloeden.
Maar ook het hoge aantal bestelposities, hoge bestelaantallen en verschillende beschikbaarheidsopgaven binnen een en dezelfde online-opdracht, kunnen het resultaat be´nvloeden.
Wij zullen u echter ook na uw bestelling altijd per e-mail van uw opdrachtstatus op de hoogte houden. Bij de verzending ontvangt u eveneens uw Track & Trace nr., waarmee u uw zending tijdens het transport kunt volgen.


Op voorraad

Dit artikel is per direct vanuit het magazijn in Sande leverbaar.
Na vrijgave door onze opdrachtverwerking geschiedt de verzending in de regel op dezelfde, ten laatste echter op de volgende werkdag.
In uitzonderlijke gevallen, bijv. door verhoogde intermediaire verkoop, kan het onder omstandigheden tot een vertraging van 2-3 werkdagen komen. Ook in dit geval wordt u per ommegaande over uw opdrachtstatus ge´nformeerd.
(Bij bestelling met vooruitbetaling pas bij ontvangst van de betaling, bij bestelling via PayPal pas na Autorisatie).


Verzendklaar in 2-3 dagen

Dit artikel is bij de fabrikant/leverancier uit voorraad leverbaar.
Wij hebben toegang tot deze voorraden, zodat de producten in 2-3 dagen vanaf het magazijn in Sande of direct door de fabrikant/leverancier kan worden geleverd.
(Wij vragen u er echter rekening mee te houden dat zowel de levertermijn als de leverhoeveelheid van de kant van de toeleverancier op korte termijn kan worden gewijzigd.),


Sonderartikel Lieferzeit beachten

Let op de levertijd van speciale artikelen


Beperkt aantal stuks

Dit artikel is in de regel in kleinere hoeveelheden uit voorraad leverbaar. Toch kunnen wij u op basis van de huidige voorraadbewegingen geen voortdurende beschikbaarheid garanderen.
Wanneer een spoedig levering van kritiek belang is, dient telefonisch of per e-mail te worden besteld.


Naar verwachting leverbaar vanaf: dd.mm.jjjj

Dit artikel is bij de fabrikant/leverancier besteld, maar is momenteel nog niet in het magazijn in Sande aangekomen.
Er is ons bevestigd dat we de goederen op de opgegeven datum zullen ontvangen.
(Wij vragen u er echter rekening mee te houden dat zowel de levertermijn als ook de leverhoeveelheid van de kant van de toeleverancier op korte termijn kan worden gewijzigd.)


Momenteel niet leverbaar

Het artikel is momenteel niet beschikbaar, - een bindende levertermijn kunnen wij niet noemen.
Bovendien kan de verkoopprijs tot de volgende goederenontvangst wijzigen.
U kunt zich echter op het moment dat de waren de volgende keer binnenkomen per e-mail over de nieuwe leveringssituatie laten informeren.


Binnenkort leverbaar

Het artikel is binnenkort leverbaar, - een bindende levertermijn kunnen wij niet noemen.
Bovendien kan de verkoopprijs tot de volgende goederenontvangst wijzigen.
U kunt zich echter op het moment dat de waren de volgende keer binnenkomen per e-mail over de nieuwe leveringssituatie laten informeren.