0
  • winkelwagen
  •  €0,00
  • Verzendkosten
  •  €5,60
Actuele catalogus 06.1|2014<br />
<span style=font-weight: normal;font-size: 10px;padding-left:20px>(bij deze bestelling meesturen)</span>reichelt Magazin
Veilig en milieubewust inkopen

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van uw gegevens.

Wereldwijde
verzending

meer ►

Zakelijke klant
Elektronikring 1
Plaats

Telefoon: +49 (0)4422 955-333
mail: info@reichelt.de
www.reichelt.de


LED Specials at reichelt

Vervang ze NU - want met de hoogwaardige ledlampen en -lichtbronnen van reichelt hebt u in hele korte tijd uw geld terugverdiend!!

Alle gangbare lichtbronnen, zoals bijvoorbeeld spaarlampen, halogeenlampen of gloeilampen met verschillende voet kunt u inmiddels heel goedkoop door ledlampen vervangen. reichelt elektronik biedt u een brede selectie ledlampen resp. lichtbronnen en complete ledlampen met goede tot zeer goede lichtweergavekwaliteit, lange tot zeer lange levensduur voor een buitengewoon aantrekkelijke prijs. Daardoor verdient u met de consequente overstap op ledtechniek van reichelt zowel thuis als ook op het bedrijf in hele kort tijd uw geld terug.
LED Bulb vs. Regular Light Bulb

Ledverlichting voor thuis loont al snel – zowel buiten als binnen!

Met andere woorden: de ledlamp loont al 85 uur! Geprognotiseerd naar de totale levensduur van een ledlamp ontstaat er een kostenvoordeel van ongeveer 130 € per lichtpunt (bij een levensduur van 10.000 uur van de ledlamp) resp. van ongeveer €. Dit relatieve kostenvoordeel van ca. 85 % (afhankelijk van de levensduur van de ledlamp tussen 10.000 en 20.000 uur) kan in principe op alle soorten lampen en ook lichtbronnen worden toegepast.
0,70
1,98
1,41
4,02
18,25

Ledverlichting voor kantoor en bedrijf – loont zich nog sneller!

Goed verlichte werkplaatsen op kantoor en in het bedrijf zijn een basisvoorwaarde voor professionele bedrijfsveiligheid en productiviteit. Vaak worden kantoren en bedrijven tenminste voor een bepaald deel ook overdag – aanvullend bij daglicht – met kunstmatig licht verlicht. Dienovereenkomstig duidelijk hoger is de brandduur van lichtbronnen en lampen in een bedrijf in vergelijking met particulier gebruik. Zodoende is ook het stroomkostenbesparingseffect vele malen hoger dan bij particulier gebruik.
Door de hoge brandduur bij bedrijfsmatig gebruik stijgt ook de behoefte om lichtbronnen regelmatig te vervangen – of, omdat deze kapot gaan of omdat deze sterk aan lichtsterkte tijdens de levensduur verliezen. Omdat ledlampen een langere levensduur hebben dan gloeilampen of halogeenlampen en ook minder snel aan lichtsterkte verliezen, zoals tl-buizen, hoeven deze veel minder vaak te worden vervangen. Hierdoor worden bij gebruik van ledlampen de frequentie en dus de tijd en de kosten verlaagd voor het vervangen resp. onderhouden van de lichttechniek in bedrijven.
6,05
24,00
30,45
99,60
18,25
152,27